8.168 de vizitatori au ajuns la Romexpo cu prilejul Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair 2024 – festivalul frumuseții de la ROMEXPO, a reunit 8.168 de specialiști cunoscuți și pasionați de beauty într-o atmosferă plină de energie și inovație.

Timp de 4 zile, profesioniști din domenii diverse, de la hair styling și cosmetică, până la manichiură și make-up, au asistat la demonstrații live susținute de experți și participat la workshopuri interactive.

Evenimentul a fost un adevărat spectacol al creativității și profesionalismului, oferindu-le participanților prilejul de a-și perfecționa tehnicile și de a învăța secretele meseriei direct de la cei mai buni din industrie.

Pe lângă oportunitățile de învățare, Cosmetics Beauty Hair 2024 a fost și locul ideal pentru networking, schimb de experiențe și descoperirea celor mai noi produse și tehnologii din domeniul frumuseții.

Vizitatorii au beneficiat de reduceri exclusive la produse profesionale, fiind o ocazie excelentă pentru a-și echipa saloanele sau pentru a-și completa colecțiile personale cu cele mai recente apariții.

A fost o adevărată plăcere să fim scena pe care specialiștii din industria beauty s-au desfășurat și au creat spectacole uimitoare. Vizitatorii au avut șansa să se inspire de la cei mai buni, lăsându-se captați de talentul și creativitatea lor. Feedback-ul entuziast al participanților confirmă succesul acestui festival al frumuseții.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*