Denta & Rommedica 2024 are loc în perioada 10 – 12 octombrie la Romexpo

Denta & Rommedica 2024. FOTO Romexpo

ROMEXPO dă startul Denta & Rommedica 2024, în perioada 10 – 12 octombrie, conceptul medical de referință dedicat stomatologiei și medicinei generale.

Timp de trei zile, lideri și specialiști din industrie se întâlnesc pentru a explora cele mai recente inovații, tehnici avansate și soluții medicale de ultimă generație, într-un cadru care încurajează colaborarea și schimbul de idei.

Învață și aplică cele mai noi tehnici: workshop intensiv de chirurgie ghidată

Una dintre principalele atracții ale #DentaRommedica2024 este cursul intensiv de chirurgie ghidată 3D, organizat pe 10 și 11 octombrie. Sub îndrumarea Prof. Dr. Augustin Mihai și a invitatului special Prof. Univ. Dr. Enrico Belotti, participanții vor avea ocazia să învețe și să aplice cele mai avansate tehnici de implantologie și chirurgie ghidată.

Workshopul include atât sesiuni teoretice, cât și practice, în care participanții vor exersa pe modele anatomice realiste. Printre subiectele abordate se numără realizarea ghidului protetico-chirurgical 3D, inserarea implanturilor cu ajutorul ghidului chirurgical, utilizarea tehnologiilor 3D în implantologia orală și tehnici avansate precum bone splitting și bone condensing. De asemenea, se va discuta despre gestionarea cazurilor complexe, abordarea atrofiei extreme și augmentările osoase orizontale.

Acest curs intensiv reprezintă o oportunitate unică pentru specialiști de a pune în practică tehnici avansate sub îndrumarea unor experți recunoscuți internațional.

Tehnologii inovatoare la prețuri competitive

DENTA & ROMMEDICA 2024 va reuni și expozanți care vor prezenta o gamă variată de echipamente și tehnologii medicale de ultimă generație. De la aparatură stomatologică la soluții pentru optimizarea activității clinicilor, participanții vor avea acces la produse de top la prețuri competitive, adaptate nevoilor lor profesionale.

Networking și colaborare între profesioniști

Evenimentul oferă o platformă excelentă pentru colaborare și extinderea rețelei de contacte profesionale. Prin aplicația ROMEXPO, participanții pot interacționa cu lideri din domeniu și pot rămâne conectați la cele mai recente tendințe și inovații.

Program de vizitare:

Perioada: 10 – 12 octombrie

Interval orar: 10:00 – 18:00

Accesul la eveniment se face prin înregistrarea în aplicația ROMEXPO, disponibilă pe Google Play și App Store. Badge-urile de acces vor fi ridicate din Pavilionul B3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*