Noi echipamente medicale pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj Napoca

Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj
Spitalul de recuperare Cluj. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 10 echipamente medicale performante cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Cu o valoare totală estimată de 1.512.880 de lei, dotările vor fi cumpărate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Scopul nostru este acela de a îmbunătăți calitatea actului medical și a diversifica paleta de servicii oferite. Pacienții trebuie să beneficieze de un sistem adecvat de investigare, diagnosticare și tratare, iar pentru asta e nevoie de infrastructura potrivită. Investițiile în sănătate continuă!”

Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean va beneficia de un sistem de examinare ultrasonografică doppler cervico-cerebrală, un ecograf dedicat evaluării complexe a afecțiunilor sistemice reumatologice, două defibrilatoare, un analizor pentru măsurarea oxidului nitric fracțional expirat, un audiometru, două holtere TA și două spirometre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*