Schimbări privind accesul la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Din cauza lucrărilor de extindere care se desfășoară la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, au fost implementate mai multe modificări privind accesul către spital și în Unitatea de Primiri Urgențe.

Pa strada Dr. Dénes László a fost restricționat circulația rutieră, de la sensul giratoriu până la spital începând cu 16.09.2024. O barieră semnalizează restricția la capătul străzii, aici funcționează și serviciul de pază al spitalului. În continuare, vor avea acces:

  • Ambulanțele
  • Pacienții care se prezintă la UPU
  • Aparținătorii care transportă pacienți (pot staționa pentru o scurtă perioadă de timp în fața spitalului)
  • Cei care transportă persoane cu dizabilități
  • Autobuzele (tansportul în comun al municipiului și cursele speciale pentru angajați)
  • Furnizorii
  • Locuitorii străzii și oaspeții lor
  • Medicii de gardă chemați de la domiciliu
    Pacienții și aparținătorii care transportă pacienți pot staționa pentru o scurtă perioadă de timp în fața spitalului. Pe lângă parcările administrate de primărie din zona spitalului, există posibilitatea de a parca și lângă blocurile Fortuna, contra cost.

„Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc informează pacienții și vizitatorii că, din cauza lucrărilor de extindere, Unitatea de Primiri Urgențe (pentru adulți și copii) poate fi accesată printr-o nouă intrare, situată lângă intrarea principală și containere. Secția de urgențe oferă în continuare asistență medicală completă, încurajăm pacienții să apeleze cu încredere în continuare la personalul medical al unității.

Din cauza lucrărilor de construcție care se desfășoară în zona și în curtea spitalului, rugăm pacienții și aparținătorii, să circule cu prudență sporită în curtea spitalului, să folosească traseele pietonale desemnate și să respecte regulile stabilite în zona de construcție” – Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*