Sediul Ambulanței Tecuci va fi modernizat

Cum va arăta sediul Ambulanței Tecuci. FOTO CJ Galați

Astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, a fost aprobată ultima documentaţie necesară pentru a demara lucrările de consolidare, eficientizare energetică și modernizare a sediului Ambulanței Tecuci. Este vorba despre documentaţia tehnică, urmând astfel ca, în cel mai scurt timp, să fie emis ordinul de începere a lucrărilor.

Investiţia, în valoare de peste 3 milioane de lei, este realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Judeţean Galaţi.

“Vom transforma complet sediul ambulanței. Totul pentru a asigura un mediu mai confortabil și mai sigur celor aproape 40 de salvatori care lucrează aici zilnic. 

Astfel, o clădire veche de aproape 7 decenii va fi transformată într-una modernă, oferind condiții excelente pentru cei care muncesc aici. Este respectul pe care îl aducem acestor oameni, fiind, de asemenea, o investiție extrem de necesară pentru Tecuci.

Vom consolida clădirea, care are o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, și vom interveni și la partea de instalații, montând un sistem nou de climatizare pentru a asigura calitatea aerului. 

De asemenea, vom instala sisteme de ventilare mecanică cu recuperatoare de căldură, sistem inteligent de management al energiei, reabilitând sistemul de încălzire și cel de furnizare a apei calde de consum. Mai mult, clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice și panouri solare” a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Finanțarea este asigurată prin Programul Regional Sud-Est 2021-2027.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*